• slidebg1
  Am fost, suntem
  si vom ramane
  cei mai buni!
  The best template to get you started
  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem
  accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.
 • slidebg3
  Dotari moderne
  Cadre didactice cu experienta
  O multime de activitati optionale
  Sala de sport
  Loc de joaca exterior

   Bine ati venit la Scoala Lexford Castel

Istoric

Cateva cuvinte despre noi

Scoala Primara Lexford Castel, autorizata M.E.C.T.S, isi propune sa devina una din şcolile de prestigiu din municipiul Pitesti, apreciată de către elevi, părinţi şi comunitatea locală pentru eficienţa activităţii instructiv-educative, asigurarea condiţiilor materiale necesare unui învăţământ de calitate, pentru rezultate deosebite în activitatea de performanţă şi pentru ancorarea şcolii în comunitatea locală şi europeană.
Cotata de ARACIP drept una dintre cele mai complexe unitati de invatamant din punctual de vedere al dotarilor, calitatii educatiei si al pregatirii cadrelor didactice, Scoala Primara Lexford Castel este o şcoală modernă, care doreşte să-şi alinieze standardele educationale la patternul european.
Scoala Primara Lexford Castel le ofera copiilor toate conditiile sa invete temeinic si sa-si dezvolte abilitati si atitudini ce ii vor ajuta sa-si formeze un viitor stralucit ca adult, intr-o societate democratica. Prin activitatea desfasurata Scoala Primara Lexford Castel pune accentul pe individualitatea si abilitatea fiecarui elev de a actiona independent, de a se simti autonom si competent si de a obtine performante.
Scoala Primara Lexford Castel este situata intr-un cartier foarte populat. Inca de la infiintare a venit in intampinarea nevoilor educationale ale copiilor cu o oferta de actvitati diversificata. Calitatea, diversitatea actului educational, profesionalismul si abilitatea colectivului de cadre didactice de a gasi cai si modalitati proprii de autoperfectionare si implementare a acestora in actul de predare- invatare, fac ca scoala noastra sa ofere posibilitatea formarii si instruirii copiilor intre 6-11 ani la nivelul unor cerinte de maxima exigenta, astfel incat adaptarea la scoala gimnaziala sa fie un succes.

14
Invatatori
364
Elevi
130
Premii concursuri
7
Ani activitate
340
Parinti multumiti